Not only in New Jersey… | Pertti Johannes' blogg

- även i Finland rullar pengarna mellan politiker, allsköns företagare samt t.o.m. hungriga journalister. Och snart också huvuden (?)

En finsk inrikesföljetong: Röster, Kosken och konkurser hjälper Sossarna mot Center (Här tar nog Jukka Gustafsson i när han beskyller Matti Vanhanen att ljuga, tycker jag. Det kan mycket väl vara sant att Vanhanen “inte har någon minnesbild av mötet”. För att få fram sanningsenliga detaljer, är det kanske säkrare att vända sig till restaurangpersonalen),

och så vidare till  - ett rafflande cliffhanger från Österbottens tidning…

En av de säkraste journalistiska sanningarna skrev förmodligen HS (Helsingin Sanomat) som i söndags hävdade att Finland inte behöver någon korruption ty landet har ett så välfungerande “bästa broder-system”.           Alla känner varandra och står i lämplig skuld till varandra.

En rådande, oskriven verklighet – quo vadis, fädernesland?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree