Besserwissers låter inte vänta… | Pertti Johannes' blogg

på sig:

gahrton100
Sankte (?) Per tänker åt folket

“Ella Bohlin föll offer för ett omsorgsfullt planerat bakhåll av en inrökt gubbmaffia som inte kan acceptera att starka kvinnor håller på att ta över sin rättmätiga andel av samhällsinflytande.” “Alf Svenssons manöver är både ett skamligt utslag av manschauvinistisk backlash och ett uttryck för den sämsta formen av mygel i partipolitiken”, skriver Per Gahrton (MP) på newsmill.se.

Vad jag är helt plötsligt ännu mera lättad att Per Gahrton själv inte längre får plats som Sveriges representant i Bryssel, enligt honom själv har han ju aldrig ens viljat vara där. Men som en exemplarisk “folkets företrädare” i Kinderägg-karusellen har han gjort bra ifrån sig: money talks, Per talks.

Enligt min mening är det enda “backlash” i denna valkarusell att människorna som röstade ville skicka Alf till Bryssel och inte Ella. Lika litet som folk ville skicka dit dig, Per. Dags för time out?

Who’s the loser for today…

6 Comments to “Besserwissers låter inte vänta…”

 1. Ellen B. says:

  Inte visste jag du är Alf-fan, du kanske t.o.m. röstade på honom?

 2. admin says:

  Tack för ditt inlägg Ellen! Huruvida jag är Alf-fan är inte poängen här, jag har dessutom redan avslöjat att jag röstade på ett enskilt parti.
  Min poäng här är att Per Gahrton verkar vara en usel förlorare.
  Och i stället för att säga det (eller ännu bättre, hålla tyst), döljer han sin ilska bakom Ella Bohlin och ojar sig över folkets demokratiska beslutsrätt.
  Jag tycker att Ella faktiskt är föga betjänt av hans bittra och missriktade utbrott.

  Till dig Per, du EU-mostståndare: vad gjorde du egentligen under din tid i Bryssel – sade nej till allting?
  Förutom pengarna, förstås. Och du är dessa puttrande köttgrytor så långt, långt borta – det återstår att ta skeden i vacker hand här i hemlandet. Och försöka svälja det faktum att den folkvalde Alf har tagit en plats vid det dukade bordet.
  Jag lovar: om du hör av dig så får du en tröstpris av mig, ett äkta Kinderägg.
  Med eller utan gångjärn.
  :D

 3. Får jag fråga varför du klistrade in länken till DETTA i min fotoutmaning?

 4. …. sorry, skrev på fel… men du vet vad jag menar… morrrrr!

 5. Själv blev jag uppringd av Ella Bohlin dagen före EU-valet. Men tyvärr kunde jag inte hjälpa henne att få min röst då jag redan hade varit inne på konsulatet och avgivit min röst.

 6. admin says:

  Till whatthe…- det blev litet fel, utan några onda avsikter
  (se även mitt svar under “Dagens akuta fråga…”

  No hard feelings?!
  :-)

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree