Till EU via Bolibompa…? | Pertti Johannes' blogg

Gratis tips från mig, återigen - ytterligare en kanal för PR-lystna kandidater till Europaparlamentet:

 

Och snälla, kom ihåg: framtiden tillhör våra barn. Samt felfria Kinderägg, bland andra livsförnödenheter och -viktigheter!?

Klicka: Ditt val kan göra skillnad – rösta bort rötäggen!

muumiryav

5 Comments to “Till EU via Bolibompa…?”

 1. Jag har redan röstat. På svenska konsulatet i Tromsö. Jag lade min röst efter stor vånda på Vänsterpartiet. Våndan berodde på att överst på Vänsterparitets lista finns en rödhårig feminist som påstår att snus skulle vara ett folkhälsoproblem. Jag löste problemet med att kryssa för den förste manlige kandidaten på listan. Klart slut!
  För övrigt är centerpartiets kandidat Lena Ek, om det nu är möjligt, mer korkad än führern Maud Olofsson.

 2. Seppo S. says:

  Jag tror att Kinderägg heter på riktigt Kinderei eller Kinderegg.

 3. admin says:

  Bravo pojkar, jag beundrar stort er ihärdighet tillika delaktighet i tingens ordning!
  Och Seppo – du har fattat min poäng, exakt.

  :-)

 4. Börje Pettersson says:

  För min del blir det ett EU-kritiskt parti, troligen Vänsterpartiet, Miljöpartiet är också möjligt. Jag är glad att jag får rösta trots att jag inte är EU-medlem, jag har nämligen aldrig gått med i EU, så på sin höjd kan jag kallas tvångsansluten.
  Jag har fått en del rysarupplevelser på senaste tiden, speciellt med tanke på Lissabonfördraget.
  “Kommer jag snart inte att ha ett land att vara lojal med?” När jag växte upp var det lojalitet i följande ordning, familjen, kvarteret, staden och sedan landet. Sen var det inget mer, Det är inte möjligt att känna någon gemenskap och samhörighet när det blir större och samhörighet är näst intill ett grundbehov. Om det blir så att dom flesta beslut om t.ex. lilla, Småland, tas i Bryssel då är det skit. Individualismen får extra näring som ett dåligt alternativ till tillhörighet. Det är finemang för makteliten om människorna inte hör ihop. Det är bara att fatta fördelaktiga beslut för den fria rörligheten som kommer att gynna Högerns anhängare. Vi ska vara jävligt nöjda med att vara komsumenter, som betalar, och förstås, överkonsumerar. Enligt min uppfattning har det redan gått så långt så det är inte konsumtionen som samhället bygger på utan Överkonsumtionen.

  En annan rysare är ett ständigt återkommande ord, DIREKTIV, smaka på det ordet, det är sådant som kommer från EU-håll. Ordet direktiv används ofta numera i många sammanhang t.ex. nyheter, till synes utan att man reflekterar på vad man säger.
  DIREKTIV.
  Ibland skulle jag vilja ha möjlighet att dela ut direktiv. Jag förmodar att det märks att jag är heligt förbannad på det som händer utanför vår kontroll.

 5. admin says:

  Detta var ord och inga visor, Börje!
  Kunde inte låta bli min lilla kommentar, din text talar annars sitt tydliga språk – på återhörande!

  :-)

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree