A Koistinen in action | Pertti Johannes' blogg

Dagens fråga: finns det numera någon mera överreklamerad och konstgjord idrotts”händelse” än detta amatör-VM i hockey; championship?!

Nä, sluta äntligen att larva er och välj en tidpunkt när alla de bästa kan vara mera, ni idrottsvärldens allsköns puckopampar!  :-(

I år ville Ville också lira i Stanley cup  men hamnade i stället tillsammans med övriga B-laget i Prag.
Och titta nu noga, så här kan man göra en Koistinen i en hockeyrink:

7 Comments to “A Koistinen in action”

 1. Jaak Elblaus says:

  Ursäkta en Yngling men har jag missat något????

 2. admin says:

  Inte vet jag, käre Jaak, om du missat någonting.
  Livet?

  :D

 3. Jag kan inte annat än hålla med.
  Foten Forsberg skadad. Sundin i Vancouver, tillsammans med tvillingarna Sundin.
  Ville Koistinen är VM:s mest lysande stjärna hitills. Om inte Washington Capitals åker ut ur Stanleycupslutspelet för då kommer tre ryssar som inte går av för hackor.

 4. Seppo S. says:

  Håller med både Stefan och Pertti. Men Stefan, är det inte så att alla stjärnorna är kvar i Kanada.
  Inte mycket att se detta VM, inte mycket.

 5. admin says:

  Vår ständige sakkunnige, Stefan har för en stund sedan informerat per en direktlinje från Tromsö att såväl Norge som Schweiz har skickat sitt bästa lag till VM.

  Slutsatserna av detta välfunna faktum kan var och en gärna behålla för sig själv. Eller också skicka hit för allas kännedom.

  Jag själv säger: Heja Norge! Och Sweiz.
  :D

 6. Jaak Elblaus says:

  Lettland ej att förglömmas

 7. Som vanlig är jag uppe innan tuppen gal. Väckt av mina svarta demoner. Gjort mig morgonkaffe. Med svensk-finsk styrka. Inte norskt kaffe som är så svagt att magen blir totalchockad och undrar om dess innehavare har blivit ifrån vettet.
  Även Danmark har ställt sitt allra starkaste lag på benen i detta pekoral som kallas ishockey-VM. De slog tyskarna i nedflyttningsgruppen.
  Skrev igår på annan plats på denna blogg, som jag för övrigt tycker har blivit svårare att orientera sig i sedan den fick nytt utseende, om språken runt Östersjön och Nordatlanten. Var i denna härva av länkar vet jag inte.
  Sverige spelar en ödesmatch mot Schweiz idag. Ett ödesdigert resultat kan ställa till det för Bengt-Åke Gustafsson. Han började sin ishockeykarriär i Bofors.
  Om sex veckor har jag semester. Återvänder då i tre veckor till kära gamla Ruotsi för att bland annat se världens bästa orkester, AC/DC; på Ullevi. Ingen haschrökarmusik a la Pink Floyd!
  Klart slut! Heja Eesti!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree