Who’s the monkey? | Pertti Johannes' blogg

För säkerhets skull, vi tar om det/ Varmuuden vuoksi, otetaanpas uudelleen:

If you think this blogg is too much monkey business, so

who’s the monkey, anyway?

8_66094

3 Comments to “Who’s the monkey?”

 1. Jag vet inte vem som är monkeyn. Det är i alla fall inte Ville Koistinen, en av världens bästa ishockeyspelare.

 2. admin says:

  Rätt svar, för en gångs skull Brüderlein – du vet inte.
  Men Ville du veta var Ville kan vara, klicka här: Vem av dessa Ville du vara?
  :D
  By the way, we Koistinens newer makes misstakes:

 3. Jag har varit och är i viss mån fortfarande ansatt av svarta demoner. Att låta Suomi få vinna hockey-VM har varit mig helt likgiltigt. Att de skulle göra det är näst intill en omöjlighet enär Norge deltar. Jag har heller inte kunnat engagera mig i Arsenals, världens bästa fotbolslag, öden och äventyr i Champions Leugue.
  Just för tillfället är jag på väg upp ur det svarta hål jag befunnit mig. Tack vare en norsk kvinnlig läkare, fullt i klass med de svensk/finska medicinarna. Det trodde man inte!
  Av vad jag förstår är väl estniska en dialekt av det finska språket? Eller har jag fel? Precis som vitryska är en dialekt av ryskan. Norskan en dialekt av svenska och danska en dialekt av rotvälska?!
  Såg Eagles på TV. Bytte omedelbart kanal, annars skulle jag ha kastat upp mitt maginnehåll. Har inte dessa musikens marodörer lagt gitarrerna på hyllan?
  Annars sköter jag magen. Till fromma för omgivningen. Eftersom de gaser jag kan avleverera skulle kunna jämställas med biologisk krigföring!
  Klart slut!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree